AKTUELNO

Nema sumnje da su ovi klubovi zaista posebni po nečemu i da je svako mesto priča za sebe, stoga garantujemo nezaboravan provod koji ćete dugo pamtiti i sigurno preporučiti vašim prijateljima da ih posete.

Kada je noćni život u pitanju, Beograd se može pohvaliti vrlo bogatom ponudom kada su klubovi u pitanju. Na teritoriji celog grada nalaze se savremeno opremljeni klubovi koji obaćavajunezaboravan provod. U daljem tekstu dočaraćemo vam top 5 klubova u Beogradu i zašto baš oni.

ELLINGTON’S KLUB

Fenomenalan Ellington’s klub je zaista poseban klub, što zbog enterijera, tako i zbog muzike koje ne možete čuti bilo gde, u pitanju je Jazz, funk, pop i rock muzika koju sviraju bendovi koji će se zaista potruditi da dovedu atmosferu do usijanja. Ovo je idealan klub za ljubitelje kvalitetne muzike i pre svega, kvalitetnog izlaska.

Enterijer je moderan i podseća na svetske jazz klubove pa budite sigurni da ćete biti oduševljeni. Opremljen je najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem kako bi svako veče bilo idealno i kako bi se svaka nota savršeno čula. U ponudi takođe imate i vrlo kvalitetan meni tako da možete uživati u najfinijim ukusima i najkvalitetnijem vinu koje će vas ostaviti bez daha.

Foto: Promo

Od ponedeljka do subote nastupaju legendarni izvođači naše scene i zaista naprave veče za pamćenje. Klub Ellington’s je definitivno klub koji je falio u Beogradu i zato jeste jedan od najboljih u gradu. nNalazi se na dobro poznatoj adresi, Milentija Popovića br. 5, u hotelu Hyatt.

Ukoliko želite da rezervišete mesto za vasi vaše prijatelje, to možete učiniti na broj 062/262-212 ( sms, Viber, WhatsApp)

BAR SANTO DOMINGO

U najlepšem delu Beograda, u srcu Vračara nalazi se ovaj fenomenalni bar Santo Domingo. Bar sa dugom tradicijom, najboljih dnevnih varijanti, žurki i matinea, ovo mesto i dan danas favorit je kada su u pitanju beograđani. Od ljubitelja i vrsnih poznavalaca kvalitene kafe ili pića, do velikih ljubitelja najluđih žurki, Santo Domingo može ugostiti različite profile ljudi. 

Očaravajući izgled koji podseća na ovu tropsku zemlju, učiniće da se osetite zaista posebno u svako doba dana ili noći. Kombinacije veselih boja i pozitivnih zaposlenih ljudi ovom lokalu daje dodatnu draž samoj atmosferi.

Foto: Promo

Kada su u pitanju izlasci u Santo Domingo baru, ovde možete čuti poznate pevače koji prave fenomenalne atmosfere a najlepše su akustične svirke po čemu je Santo Domingo poznat.

Ono što dodatno očarava bar Santo Domingo jeste vrlo kvalitetna klopa. Bogat izbor različitih jela zadovoljiće svačiji ukus, pa i najvećih gurmana, a obavezno morate probate specijalne koktele najboljih barmena. Santo Domingo nalazi se u ulici Vojvode Šupljikca 31, Vračar.

Ukoliko želite da osetite čari Santo Domingo bara, rezervipite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

KLUB BANK 

Ultra popularni klub Bank je definitivno na samom vrhu lestvice sudeći po statistici sa interneta, mnogi su se složili da je ovo klub koji je zaista poseban što zbog atmosfere, tako i zbog enterijera. Izlazak u ovom klubu pričiniće vam uvek novo iskustvo i posebno zadovoljstvo i budite sigurni da vam ovaj klub nikada neće dosaditi. 

Foto: Promo

Klub Bank izgleda vrlo luksuzno i ekstravagantno tako da ćete se osećati kao da ste u nekom svetski poznatom klubu. Muzika koja se vrti ovde jeste popularni Rnb i ono što jeste sigurno je da je ovo najbolji klub u Beogradu kada je u pitanju upravo ovaj žanr. Ljubitelji ovog zvuka doživeće zaista veliko oduševljenje kada osete energiju koju stvara ovo čarobno mesto.

Poznati Dj-evi sa naše scene učiniće da doživite nezaboravan provod i da žurka ostane zauvek vašem sećanju. Ono o čemu se dugo pričalo kada je u pitanju ovaj klub, jeste da ga je posetio svetski poznati Jason Derulo koji se sudeći po slikama proveo fenomenalno i istopio publiku sa nekoliko svojih najvećih hitova. The Bank klub nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4, Beton hala.

Rezervišite najbolje mesto u klubu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

KLUB KOMITET

Klub Komitet iako noviji, već je dobro poznat po neverovatnoj energiji i atmosferi koja se odvija tokom svake večeri. Mesto po kojem se pamti svaki nastup najvećih zvezda sa naših prostora, definitivno će vas očarati izgledom. Vrlo modernog enterijera, kombinacijom po malo tropskog i industrijskog, definitivno će vas ostaviti bez reči i osećaćete se kad da ste u nekom klubu daleko odavde.

Foto: Promo

Klub Komitet radi tri dana u nedelji, četvrtkom, petkom i subotom, tokom dana uživaćete uz laganu muziku i vrlo kvalitetnu klopu, a večeri ćete provoditi uz razne domaće hitove i zabavljati se do ranih jutarnjih časova. Ovo je idealno mesto za ljubitelje kvalitetnih izlazaka i kvalitetnog provoda. Klub Komitet nalazi se u ulici Karađorđeva 2-4, Beton Hala.

Ako želite najbolje mesto u ovom klubu rezervišite na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) 

RESTORAN KLUB BARAKA

U Karađorđevoj ulici, nadomak Beton hale nalazi se ovaj poseban i zaista fantastičan club restoran Baraka. Mesto koje je specifično i opušteno, opremljen po najvišim standardima, ovo mesto garantuje zaista poseban i nezaboravan provod.

Klub Baraka poseban je kada je atmosfera u pitanju jer okuplja ljude koji dolaze zaista raspoloženi i željni dobrog provoda, tako da kada se sve to spoji ovo je zaista provod kakav morate doživeti. Takođe, Baraka se može pohvaliti fenomenalnim gastronomskim specijalitetima i nema sumnje da će zadovoljiti i goste sa najspecifičnijim ukusom. Enterijer je zanimljiv jer je kombinovan drvetom i još zanimljivijim originalnim slikama koje se nalaze po celom klubu što će vam dodatno ulepšati trenutke koje ćete provesti ovde.

Foto: Promo

Kada je muzika u pitanju, ovde ćete čuti melodije pop, rock i light varijante narodne muzike koje za vas pevaju neki od najpopularnijih izvođača kao što su Sedative band, Magla band, Oliver Stoiljković... Klub restoran Baraka nalazi se u ulici Karađorđeva 13, odmah preko puta Beton Hale.

Ukoliko želite da rezervišete mesto u ovom lokalu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Nema sumnje da su ovi klubovi zaista posebni po nečemu i da je svako mesto priča za sebe, stoga garantujemo nezaboravan provod koji ćete dugo pamtiti i sigurno preporučiti vašim prijateljima da ih posete. Pratite naš sajt https://www.kudaveceras.rs i tako saznajte prvi sva dešavanja noćnog života u Beogradu.

#Beograd

#klub

'