AKTUELNO

Na rekonstruisanom potezu od Ruzveltove do Takovske ulice od danas je uspostavljen redovan režim saobraćaja, kao i zonska naplata parkiranja, izjavio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

Stojčić je kazao da je situacija potpuno normalizovana na ovom potezu, što znači da su instalirana stajališta za autobuse i javni gradski saobraćaj funkcioniše normalno.

Foto: Beograd.rs

- Vratio se život u normalu u Ulici 27. marta, to jest, preciznije, od Ruzveltove do Takovske ulice. Završeni su građevinski radovi. Evo danas je preostalo još da radnici naše čistoće i zelenila urade još malo trotoare, očiste, urede prostor oko stabala - rekao je Stojčić za Pink.

Foto: Beograd.rs

Kako kaže, Parking servis je uspostavio vertikalnu signalizaciju i od jutros se naplaćuje parking po normalnom režimu.

Foto: Beograd.rs

- Završetak radova na trotoarima bio je pomeren i zbog nepravilno parkiranih vozila, pa je sada kontrola pojačana naročito od Takovske do Drinčićeve ulice, gde je još preostalo da se završi popločavanje trotoara u narednih desetak dana - istakao je glavni urbanista.

Foto: Beograd.rs

Stojčić je rekao da će tramvajska mreža početi da funcioniše kada cela deonica do Kalemegdana bude izgrađena, s obzirom na to da nije moguće spojiti staru i novu mrežu zbog bezbednosti.

Foto: Beograd.rs

- Ti radovi će se nastaviti krajem proleća kako bi se veći delom odvijali tokom letnjeg perioda kada je intenzitet saobraćaja manji - zaključio Stojčić.

#Marko Stojčić

#Ulica 27. marta

'