AKTUELNO

Tu smo da vam predstavimo top 5 kafana u Beogradu koje morate posetiti i doživeti ono što ćemo vam sada opisati rečima.

Kafane u Beogradu poslednjih nekoliko godina definitivno prednjače kada je u pitanju noćni život. Sve više omladine bira upravo ovakvu vrstu provoda, što govori koliko je dobra zapravo atmosfera na ovakvim mestima. 

Beograd nudi zaista veliku ponudu kada su u pitanju kafane i verujemo da je ponekad teško izabrati onu pravu u kojoj ćete se osećati u skladu sa raspoloženjem, zato smo mi tu da vam predstavimo top 5 kafana u Beogradu koje morate posetiti i doživeti ono što ćemo vam sada opisati rečima.

KAFANA DRUGA KUĆA

Popularna kafana Druga kuća poznata je po dobrom provodu i nezaboravim noćima, tako da je obavezno morate posetiti da biste se uverili u to. Ukoliko niste u prilici da izađete subotom ili nedeljom, ovu kafanu možete obići ponedeljkom ili utorkom i doživeti nezaboravan provod.

Kombinacija nešto modernijeg enterijera i kariranih stolnjaka učiniće da se osećate zaista prijatno tokom večeri, a od sedenja u ponudi imate stolove za desetak ljudi, kao i barske stolove koji izgledaju vrlo simpatično jer su u obliku burenceta i to će vam sigurno zapasti za oko i ostati u sećanju kao dodatna asocijacija na ovu kafanu.

Foto: Promo

Vrlo često u kafani Druga kuća gostiju naši popularni izvođači, od pevača do bendova, tako da dobre atmosfere ovde nikada ne manjka.

Što se parking mesta tiče, u ponudi je isključivo gradski parking ali vam mi preporučujemo da potražite gradski prevoz, taksi ili sigurnu i komfornu varijantu – safe driver-a, servisa Gradski Vozači koji vas voze kući vašim automobilom kako biste zaista doživeli pravu atmosferu ove kafane uz kvalitetnu rakiju i vina koje nude. 

Ova fenomenalna kafana nalazi se u ulici Nušićeva 27, nedaleko od trga Republike dok rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

KAFANA ONA MOJA 

Vrlo moderna kafana Ona moja je favorit za ljubitelje modernijih kafanskih večeri do ranih jutarnjih časova. Ova, uvek puna kafana, radi svih 7 dana u nedelji tako da je idealana i za one koje nemaju prilike da izađu vikendom i opuste se.  

Što se muzike tiče, kafana Ona moja poznata je po čestim gostovanjima najvećih zvezda sa naše scene, tako da je provod zagarantovan. Peva se pretežno narodna i pop muzika ali svakako možete čuti i po neku starogradsku pesmu ukoliko imate muzičku želju, u zavisnosti od izvođača koji gostuje te večeri.

Foto: Promo

Sam enterijer kafane je vrlo zanimljiv jer je kombinovan modernom, kvalitetnom rasvetom i kariranim stolnjacima, drvenim nameštajem i vrlo simpatičnim detaljima koji dočaravaju dodatni osećaj prave kafane. 

U kafani Ona moja izlaze pripadnici različitih generacija i ono što je svima zajedničko jeste želja za dobrim provodom. Ovo je idealno mesto ukoliko želite nešto da proslavite, obeležite neki važan datum, ili možda poželite da prebolite nekoga uz najpoznatije hitove i najkvalitetnija pića.

Vrlo često ćete u ovoj kafani sresti u provodu neke od poznatih ličnosti kao što su Ceca Ražnatović, Aca Lukac, Peđa Medenica, Savo Milošević, Branislav Lečić i mnoge druge...

Kafana Ona moja ima sopstveni parking, a u blizini nalazi se i gradski parking, pa ukoliko želite u provod kolima ovde ne morate brinuti ge ćete se parkirati.

Zbog velikog intereovanja za ovu kafanu, rezervacije su obavezne i rezervaciju možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

GRADSKA KAFANA

Svima dobro poznata Gradska kafana jedna je od najpopularnijih u Beogradu i nema sumnje da je veče u ovoj kafani pravo osveženje za posetioce željne kvalitetnog izlazaka. Mesto je koncipirano kao pravi mali boemski raj za ljubitelje kafanskih noći, tako da ćete se ovde provesti nezaboravno. 

Poznata po gostovanjima naših najpopularnijih pevača, ovde ćete se provesti fenomenalno kako uz odlične pevače tako i najpoznatije bendove naše prestonice.

Foto: Promo

Gradska kafana je uređena spojem modernog klubskog enterijera i stolova za manji broj ljudi sa kariranim stolnjima i sam enterijer će vam dodatno ulepšati provod i samo veče.

Takođe, u blizini se nalazi veliki javni parking ukoliko poželite da izađete kolima u grad.

Bez sumnje, kada posetite Gradsku kafanu budite sigurni da ćete postati njeni redovni gosti.

Ova prelepa kafana nalazi se u ulici Vladimira Popovića bb, u blizini Sava Centra.

Rezervacije su obavezne nekoliko dana ranije zbog velikog interesovanja i možete izvršiti rezervaciju pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp) 

KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Fenomenalna kafana Sipaj, ne pitaj definitivno prednjači kada su u pitanju izlasci različitih generacija, jer nudi zaista neverovatno dobar provod do ranih jutarnjih časova. Ovde ćete doživeti nešto što možda do sada niste doživeli kada je noćni život u pitanju. Neverovatna energija koja se širi ovim mestom upravo je ono što čini ovu kafanu posebnom. 

Modernije opremljena, sa različitim slikama na zidu i drvenim nameštajem dodatno doprinosi čarima pravog kafanskog ambijenta. Osoblje kafane Sipaj, ne pitaj je uvek odlično raspoloženo i uvek će vas dočekati sa osmehom i ulepšati vam ugođaj. Svako ko je barem jednom posetio ovu kafanu znaće o čemu pričamo a ukoliko to još uvek niste učinili, toplo preporučujemo da se uvere u ono što govorimo. 

Foto: Promo

Gostovanja naših popularnih pevača i bendova dodatno upotpunjuju atmosferu i daju posebnu čar uz mnoštvo najvećih i najpoznatijih hitova koje ćete čuti u toku večeri. 

Kafana Sipaj, ne pitaj nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 11 kod mostarske petlje Gazela, tako da neće biti problem da pronađete ovo mesto.

Obezbedite sebi najbolje mesto u kafani za vas i vaše prijatelje pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

KAFANA BAJKA 

Vrlo posebna i drugačija kafana Bajka skrivena je od gradske gužve i smeštena je u srcu Košutnjaka što daje posebnu čar izlasku u ovu kafanu. Već dugo godina poznata i popularna među pravim beogradskim boemima, kafana Bajka prosto ima dušu i ovde ćete se osetiti zaista posebno. 

Kafana sa tradicijom, etno enterijer i karirani stolnjaci upotpunjuju pravi boemski osećaj, a svakoga će ostaviti bez daha već pri prvom izlasku. 

Ono što ovu kafanu čini dodatno drugačijom jeste to što možete izmajmiti ovajprostor za privatnu proslavu i tako ulepšate vaše bitne trenutke u životu.

Kada je u pitanju muzika u kafani Bajka, ovde veče počinje sa pop/rok hitovima a završava se sa najvećim hitovima narodne muzike, tako da je ovo kafana za svačije uši.

Foto: Promo

Poznata po gostovanjima velikih zvezda sa naše scene, u kafani Bajka često se rezerviše sve čak nedelju dana pre same večeri. 

Kafana Bajka nalazi se u ulici Kneza Višeslava br. 88, u Košutnjaku a rezervaciju za najbolje mesto možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms,Viber, Whatsapp)

Nadamo se da smo uspeli da dočaramo kakve su atmosfere u najboljim kafanama u gradu, a da bi ste zaista osetili po čemu je posebna svaka navedena kafana, savetujemo vam da ih posetite i doživite nezaboravne trenutke sa vašim najdražima.

#Beograd

#kafana

'