AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić razgovarao je danas sa predstavnicima izvođača radova, nadžora i nadležnim sekretarijatom o dinamici radova na rekonstrukciji Ulice 27. marta u Beogradu i izrazio nezadovoljstvo, jer su probijeni rokovi za završetak radova u toj ulici.

Radojičić je nakon sastanka rekao da, u odnosu na početak, odnosno od kada postoje intenzivnije kontrole kako bi se ubrzali radovi i kada je bilo 5.500 kvadratnih metara koji su bili nepopločani, sada ima nezavršenih 1.500 kvadratnih metara.

"Nisam zadovoljan dinamikom radova, bez obzira što na dnevnom nivou imamo razgovore i kontrole. Danas sam pokušao da izvršim pritisak da se ubrzaju radovi kako bi taj deo Beograda bolje funkcionisao i kako bi građani imali manje problema", rekao je Radojičić novinarima nakon sastanka.

Istakao je i da je neophodno da postoji jasna kaznena politika za nepoštovanje rokova i da se oni preciznije definišu naročito zbog narednih projekata, te da je važno da se insistira da se ovakve stvari sa kašnjenjem ne ponavljaju.

Radojičić je rekao da ne može da obeća rokove kada će radovi biti završeni."Mogu da obećam samo da ćemo na dnevnoj bazi razgovarati sa izvođačima, kontrolisati i pokušati da ubrzamo završetak radova", rekao je on.

Gradonačelnik se takođe izvinio gradajanima koji žive u tom delu grada zbog kašnjenja radova.

#Beograd

#Rekonstrukcija

#Zoran Radojičić

#radovi

#rekonstrukcija ulica 27. marta

'