AKTUELNO

Novih 17 stabala oplemeniće Karađorđevu i pokazaće koliko se ova ulica promenila u odnosu na 2013. godinu, rekao je Vesić povodom rekonstrukcije Karađorđeve ulice.

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić obavestio je javnost da je obišao radnike koji završavaju trotoar u Karađorđevoj ulici u prestonici. On je istakao da radnici vredno rade kako bi posao završili do 31. januara.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

- Jutros sam obišao radnike koji završavaju trotoar u Karađorđevoj ulici. Preko pedeset radnika vredno radi da završi posao do 31. januara, a juče su postavili kasete za drvored. Narednih dana sadimo drvored u Karađorđevoj, tamo gde ga nikada nije bilo. Novih 17 stabala oplemeniće Karađorđevu i pokazaće koliko se ova ulica promenila u odnosu na 2013. godinu.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Za poslednjih šest godina ukinuli smo kamionski saobraćaj u ovoj ulici, uklonili prugu, obnovili sve fasade, srušili nelegalne objekte, uradili novu tramvajsku prugu kako okolne zgrade ne bi osećale svaki prolazak tramvaja, uređujemo kej i od njega pravimo park i zgrade preko puta reke dobile su trotoare i plato širine od 5 do 15 metara sa drvoredom umesto pola metra kako ke decenijama bilo. Karađorđeva ulica je od mesta gde niko nije želeo da živi postala jedna od najlepših u gradu - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

#Goran Vesić

'