AKTUELNO

Gradonačelnik Zoran Radojičić kaže da Grad nastavlja s pojačanim kontrolama i aktivnostima kako bi sve započete rekonstrukcije bile završene kvalitetno i u što kraćem roku.

On je to rekao nakon sastanka sa predstavnicima Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i sa izvođačima radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice.

Tema sastanka bili su upravo radovi u Karađorđevoj, a sastanku su prisustvovali v.d. direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković i glavni urbanista Marko Stojčić.

"Ovo je samo jedan u nizu sastanaka koje ovih dana imamo na temu velikih infrastrukturnih projekata u centralnom delu Beograda. Veoma sam zadovoljan kako su svi saradnici na pravi način razumeli da ne želim da tolerišem produženje rokova. Tražim maksimalno angažovanje svih zaposlenih u Gradu kao i svih angažovanih na izvođenju radova. Insistiram na dnevnom praćenju započetih investicija kako bismo bili efikasni. Upravo sam sve to tražio i danas na sastanku od svih saradnika koji rade na rekonstrukciji Karađorđeve ulice", rekao je gradonačelnik Radojičić.

On je dodao da mu je drago da su se svi ubrzali i da očekuje rezultate.

"Tražim od svih saradnika i da budu deo radnog vremena na terenu, da nadžiru izvođače koji nisu na vreme završili posao. Ovaj način rada dovodi do onoga što nam je i cilj da se radovi završe i da se građanima omogući normalno funkcionisanje u delovima grada gde su rekonstrukcije dugo trajale", zaključio je gradonačelnik.

Gradonačelniku su na današnjem sastanku saradnici garantovali 31. januar kao rok koji će se ispoštovati kada je reč o radovima u Karađorđevoj ulici.

#Beograd

#Zoran Radojičić

'