AKTUELNO

Tradicionalna manifestacija "Božićno seoce kod Hrama", koja će trajati do 28. januara, otvorena je sinoć ispred Hrama Svetog Save, a direktor CEBEF-a Damir Handanović istakao je da tu ima sadržaja kako za decu, tako i za odrasle.

-Tu će biće raznoraznih kreativnih radionica, koncerata. Sve je besplatno i građani mogu da dođu i da posete ovu manifestaciju, ali i Hram Svetog Save - istakao je on.

Kako kaže, u odnosu na prethodne godine, ta manifestacija je drugačija jer ima više sadržaja.

-Pored Božićnog seoceta, imamo na ostalih 17 opština raznorazne programe, nismo napravili sadržaje samo za Beograđane u centru grada - dodao je Handanović u "Svitanju".

Foto: Beograd.rs

Na beogradskazima.rs građani mogu da vide i da se podsete koji su sve programi u ponudi.

Handanović kaže da je veoma ponosan kako je protekao doček Nove godine u Beogradu, a posebno što se nije dogodio ni jedan incident.

-Trudili smo se da napravimo sadržaj za sve - istakao je i dodao da je da svi u regionu prave dočeke Nove godine, a da je kod nas bilo najviše ljudi i turista.

-Preko 800 miliona evra je Grad Beograd zaradio od turizma i zato je bitno da imamo različite sadržaje, kulturne manifestacije tokom cele godine - zaključio je Handanović.

#CEBEF

#Damir Handanović

'