AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić provozao je danas ekipu Televizije Pink novim saobraćajnicama koje su juče otvorene – ulicom Nikola Kravcova i Bulevarom Vudroa Vilsona.

Vesić je pozvao građane da koriste nove ulice, koje će, kako je rekao olakšati,saobraćaj u ovom delu grada, ali i omogućiti rekonstrukciju Savskog trga. 

- Kada iz Savske ulice, skrenemo u novu ulicu Nikolaja Kravcova i idemo ka Bulevaru,Vudroa Vilsona. Taj bulevar nam omogućava da počnemo rekonstrukciju Savskog,trga. Na nekim delovima su već započeti radovi, ali ćemo sada moći ubrzanije da,radimo kada imao paralelnu ulicu koju ljudi mogu da koriste – naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, do marta sledeće godine će Bulevar Vudora Vilsona biti potpuno završen i povezan sa Bulevarom vojvode Mišića, kada ćemo imati kružni tok kod Sajma i moći će da se zaobiće Savski trg i izađe pravo u Karađorđevu ulicu.

Objašnjavajući dokle se stiglo sa radovima u okviru Beograda na vodi i šta je sve završeno, Vesić je istakao da je to pravi primer kako se srpska prestonica razvija i,napreduje. 

- Ovo je najveće gradilište u Evropi. Svi koji su tvrdili da su to samo makete,,sada mogu da vide šta znači kada neko veruje u svoj grad i zemlju – istakao je,zamenik gradonačelnika Beograda.

#Goran Vesić

'