AKTUELNO

Sada su u strahu i stanovnici Novog Beograda.

Misterija oko žene u narodnoj nošnji se ne smiruje ni nakon nekoliko dana. Naprotiv, internet je pun upozorenja o tome kako je se treba čuvati, jer one koji je i pogledaju napada nožem. Korisnici društvenih mreža objavljuju njene fotografije i video-snimke uz informacije o tome gde su je sve videli.

Prvo je viđena na Zvezdari, gde je među stanovnicima zavladala opšta panika, a sada je navodno viđena i u Zemunu, kao i na Novom Beogradu, kod Fontane.

Foto: / Printscreen Instagram

Foto: / Printscreen Instagram

Podsetimo, nepoznata žena obučena u narodnu nošnju, prema rečima Zvezdaraca, noću šeta Batutovom ulicom, igra kolo, a ako se neko kraj nje zaustavi, vadi nož i počinje da mu preti.

Ona izleće pred ljude i automobile i počinje da igra. U slučaju da je neko pogleda, kako kažu prestravljeni Zvezdarci, žena počinje da juri i mahnito preti nožem. Zvezdarci se međusobno upozoravaju na to da je najbolje izbegavati je, pa izbegavati i krug oko KBC Zvezdara tokom noći. Sve se uglavnom dešava u Batutovoj ulici, koja je inače vrlo prometna.

Sada se, međutim, prema navodima korisnika interneta, žena može videti i u drugim delovima Beograda.

Pročitajte još: BIZARNE SCENE U BEOGRADU! KAO U HOROR FILMOVIMA! Žena usred noći igra kolo u narodnoj nošnji, pa VADI NOŽ I PRETI PROLAZNICIMA - GRAĐANI U STRAHU!

#Beograd

#snimak

'