AKTUELNO

Kao studio kao što je Remedy Entertainment, koji ima iza sebe “kratak, ali sladak” portfolio takvih igara kao što su Alan Awake, Max Payne i Quantum Break, jasno vam je da svaka nova najava igre iz ruku ovih ljudi znači i veliki hajp u gejming zajednici.

Upravo to se desilo u večeri između ponedeljka i utorka, kada nam je na E3 prezentaciji Sonija prikazana nova igra iz ovog renomiranog studija. Igra se zove Control, i zapravo pomalo podseća na Quantum Break.

Opisana je kao natprirodna, narativna, akciona avanutra, a kratak siže priče kaže da smo mi u ulozi novog direktora tajne organizacije u Njujorku, nakon što je ista napadnuta od strane pretnje koja nije sa ovoga sveta, naš cilj je da povratimo “kontrolu”, otuda i naslov igre.

Deluje tajnovito i uzbudljivo, a onda kada pogledate trejler svatite da je uz sve to i jezivo i uvrnuto, baš po našoj meri!

Tu je naravno i premijerni trejler koji traje nešto manje od dva minuta, i koji možete pogledati ispod. Izdavač igre je 505 Games, a igru očekujemo negde tokom 2019. godine.

#igrica

'