AKTUELNO

Huawei je u Barseloni predstavio niz inovacija, a najviše pažnje privuklo je novo izdanje legendarne GT serije - Huawei Watch GT 5. Uz atraktivan dizajn, potpuno novi TruSense sistem za praćenje zdravlja, kao i moćnu bateriju, nema sumnje da Huawei i ovog puta postavlja nove standarde u svetu pametnih satova.

Impresivan dizajn za sve prilike

Što se tiče dizajna Huawei Watch GT 5 je pravo remek-delo. Ovaj pametni sat osvaja već na prvi pogled svojim modernim i luksuznim dizajnom, koji spaja vrhunsku estetiku i funkcionalnost. Pred korisnicima se i ove godine nalazi širok izbor premium materijala i boja u standardnoj i Pro varijanti, a danas je na testu ženska, standardna varijanta sa brojčanikom prečnika 41 mm, sa elegantnim Milanese kaišem i brojčanikom od zlatnog nerđajućeg čelika. Pored vrhunskog kvaliteta izrade koji satu pruža estetiku bezvremenskog komada nakita, Huawei Watch GT 5 ističe se i AMOLED ekranom od 1,32 inča, sa impresivnom rezolucijom od 466x466 piksela. To znači da je prikaz na satu kristalno jasan, što ga čini idealnim i za poslovne sastanke i za svakodnevne aktivnosti.

Foto: Promo/Huawei

Fantastične funkcije za ljubitelje fizičke aktivnosti

Huawei Watch GT 5 je savršen saputnik za sve ljubitelje trčanja i vožnje bicikla. Zahvaljujući unapređenom Huawei Sunflower sistemu za pozicioniranje, ovaj pametni sat pruža vrhunsku preciznost u praćenju rute, bilo da trčite kroz gradske ulice ili istražujete nepoznate staze. Sat koristi adaptivni algoritam koji inteligentno prati vaše kretanje, garantujući tačne podatke o udaljenosti, tempu i pravcu kretanja. Za bicikliste, Huawei Watch GT 5 donosi opciju praćenja u realnom vremenu i prikazuje sve ključne podatke poput brzine, potrošenih kalorija i pulsa. Bilo da trenirate za maraton ili uživate u rekreativnim vožnjama, ovaj sat je tu da vam pomogne da postignete najbolje rezultate.

Foto: Promo/Huawei

Budite uvek u toku sa svojim zdravljem uz TruSense sistem

Uz najnoviji TruSense sistem, Huawei Watch GT 5 precizno meri ključne parametre kao što su puls, zasićenost krvi kiseonikom (SpO2), pa čak i kvalitet sna, omogućavajući vam da u svakom trenutku imate uvid u svoje zdravstveno stanje. TruSense tehnologija na Huawei Watch GT 5 koristi najsavremenije senzore koji pružaju izuzetno precizne podatke, čak i tokom intenzivnih treninga ili u zahtevnim uslovima poput visokih nadmorskih visina. Takođe, ovaj sistem koristi AI algoritme koji analiziraju podatke u realnom vremenu, dajući vam savete kako da unapredite svoje zdravlje i kondiciju. Sve ovo čini Watch GT 5 vašim ličnim zdravstvenim asistentom, uvek spremnim da vam pomogne da se osećate i izgledate najbolje.

Foto: Promo/Huawei

Foto: Promo/Huawei

Dugotrajna baterija, vrhunska kompatibilnost i još mnogo praktičnih funkcija

Huawei Watch GT 5 ne samo da impresionira izgledom i funkcijama, već i izuzetno dugotrajnim korišćenjem! Baterija ženskog sata može trajati do neverovatnih 7 dana, pružajući vam maksimalnu slobodu da uživate u svakodnevnim aktivnostima bez stalnog traženja punjača. Sa brzim bežičnim punjenjem, vaš sat je spreman za ceo dan korišćenja već posle samo nekoliko minuta punjenja. Uz to, Huawei Watch GT 5 donosi intuitivno smart iskustvo, omogućavajući vam jednostavan pristup notifikacijama, pozivima i aplikacijama direktno sa ručnog zgloba. Ovaj pametni sat je takođe kompatibilan sa Android i iOS uređajima, pa se lako povezuje sa vašim pametnim telefonom, tako da u svakom trenutku možete ostati povezani i produktivni, gde god da se nalazite!

Foto: Promo/Huawei

Uz savršen spoj dugotrajne baterije, prefinjenog dizajna i pametnih funkcija, Huawei Watch GT 5 postaje nezamenljiv deo vašeg svakodnevnog života. Bilo da ste na poslovnim sastancima, u teretani ili na avanturama u prirodi, ovaj sat će vam pružiti sve što vam je potrebno – stil, funkcionalnost i praktičnost, gde god da krenete.

Autor: Dalibor Stankov