AKTUELNO

Francuska kompanija Ubisoft nastavlja da proširuje svoje redove, tako da im se sada pridružio studio Blue Mammoth Games, koji je doneo besplatnu multiplejer tabačinu – Brawlhalla.

Developeri iz malog studija su u objavi o prisvajanju izjavili da su se na tako nešto odlučili zato što im je potrebna pomoć u procesu sprovođenja planova i podizanja igre na sledeći nivo.

Mat Vomer, presednik studija, nije krio oduševljenje povodom dolaska u ruke Ubisofta: “Lista stvari zbog kojih je ovo dobra odluka je mnogo dugačka, da ne znam odakle da počnem. Sada je moć u našem uglu, podržani smo od strane velikog izdavača poznatog po brojnim kreativnim igrama.”

Takođe je objavljeno da Ubisoft deli istu filozofiju i da će igra ostati besplatna za igranje i bez pay-to-win sistema.

Razvojni tim će nastaviti da na Brawlhalli radi kao i do sada, ali će studio početi da raste i imaće više stabilnosti i resursa za dodavanje novih stvari, proširivanje publike, a uskoro će podeliti roadmap za narednih godinu dana, što je još jedan znak sigurnosti.

U Brawlhalli mogu učestvovati do 4 igrača sa različitim herojima koji se bore jedan protiv drugog sa ciljem da načine što više ubistava, piše play.co.rs. Igra poseduje ogroman broja za igranje, bilo onlajn ili iz kauča.

#Videoigra

'