AKTUELNO

UMEX 2024 okuplja izlagače iz celog sveta, među kojima je i mlada uspešna domaća kompanija PR-DC.

U periodu od 23-25. januara 2024. godine održava se međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme UMEX 2024 u Abu Dabiju – UAE, a kompanija Željka Mitrovića PR-DC izlagaće svoje proizvode.

UMEX veoma je važan događaj za kompaniju PR-DC, jer je UMEX 2022 zapravo bio prvi sajam gde je PR-DC predstavio svoje proizvode na inostranom tržištu. Ove godine na UMEX-u 2024 biće izloženi najznačajniji proizvodi ove mlade i uspešne domaće kompanije kao što su: IKA bombarder, Kamikaza60mm, Kamikaza 81mm, kao i meta. Lokacija PR-DC štanda je - Hall 5, A18. Očekuje se jako uspešan sajam koji će potvrditi uspeh koji je postignut na UMEX-u 2022.

Foto: J. Simonović

Podsećanja radi, na najvećem sajmu vazduhoplovstva, koji se održava na svake dve godine, Mitrović je naglasio da su članovi PR-DCa bili prave male zvezde, jer je najveće zadržavanje bilo baš na njihovom štandu. Serija IKA letelica izazvala je ogromno interesovanje svih izlagača, posetilaca, ali i članova najpoznatije vladarske porodice UAE Bin zajed al Nahjan.

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

Na sajmu UMEX 2024 očekuju se izlagači iz celog sveta, a kompanija PR-DC nalazi se na samom vrhu usmislu kvaliteta i cene. Mladi tim inženjera predvođen osnivačem i vlasnikom Pink Media Grup - Željkom Mitrovićem, verujemo da će napraviti nove međunarodne saradnje, vredne svakog divljenja.

Foto: J. Simonović

Autor: S.P.