AKTUELNO

Pinkov razvojno - istraživački centar planira veliko iznenađenje.

Vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, trenutno sa svojom porodicom boravi u Londonu, a povod njihovog dolaska u glavni i najveći grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva svakako je Farnborough International Airshow 2022.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

Farnborough International Airshow 2022 je najveći sajam vazduhoplovstva, a Pinkov razvojno - istraživački centar (PR-DC) ima tu čast da na takvom sajmu učestvuje i svetu predstavi svoje proizvode. Sajam traje do 18. jula do 22. jula u Londonu, a zainteresovani mogu da posete štand PR-DCa pod rednim brojem 2016 u Hali br 2. Već decenijama Farnborough International Airshow je globalna platforma za vazduhoplovnu i odbrambenu industriju, a ove godine njegova uloga će biti još značajnija jer će FIA 2022 poslužiti kao prvi veliki događaj koji će ponovo povezati kolege iz celog sveta i time omogućiti rast i oporavak poslovanja.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

"I ovde u Londonu, na Air Show-u, najvecem sajmu vazduhoplova na svetu, Pinkov razvojno-istraživački centar, PR-DC veliko iznenadjenje za celokupnu svetsku stručnu javnost!" - rekao je na svom Instagram profilu Mitrović.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

Nakon najvećih svetskih događaja posvečenih inovacijama i tehnologijama na kojima je PR-DC izlagao, poput EXPO 2020 u Dubaiju i UMEX 2022 u Abu Dabiju, kompanija je u maju predstavila na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu IKA seriju dronova, koje obuhvata dronove IKA-50, IKA 20, IKA-MINI i IKA-01, karting sa mlaznicama, flying car, ali i simulator leta, PR-DC promovisao je srpsku pamet u junu u Parizu, na sajmu EUROSATORY 2022. Svakako od ovog učešća na sajmu u Londonu očekujemo mnogo i verujemo u Mitrovićevu procenu da će PR-DC svojom ponudom iznenaditi celokupnu svetski stručnu javnost i još jednom skrenuti pažnju na sebe i promovisati svoju zemlju u najboljem svetlu.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

Autor: S.P.

#Air Show 2022

#London

#PR-DC

#Pink Media Group

#sajam

#Željko Mitrović