AKTUELNO

Ovim potezom neće uzdrmati samo region.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, praznike je proveo u Londonu gde je slobodno vreme koristio kao inspiraciju za najnovije projekte poput pozorišta Odeon i pisanje svog prvog komada "Lucifer" koji će publika imati priliku da vidi kako na filmu, tako i u pozorištu.

Ovaj svakako ne običan biznismen, javio se svojim Instagram pratiocima i poručio da hita ka aerodromu i stiže u Beograd - a razlog je sledeći:

"Pogledah još jednom predstavu Hamilton , skoru celu odrepovanu, inace dobitnika Pulicerove nagrade, a sad zurim na arpt je letim za Bg hitno, jer sutra u Batajnici je svetska premijera “Princa neba IKA 50” drona koji moze da nosi od 50 do 100kg i da ostane u vazduhu do 60 min! I za svetske standarde ovo je dzin!" - rekao je Mitrović.

Pinkov razvojno-istraživački centar (PR-DC) zajedno sa Mitrovićem u predhodnom periodu danonoćno je razvijao dron IKA 50 , kako bi se sutra vinuo u nebo. Letelica koja ima nosivost od 50 do 100 kilograma apsolutno može da ima višestruku korist i nema sumnje da sem što će biti interesantna za domaće tržište, Princ neba će biti primamljiv i za tržište u inostranstvu. Svakako, ispratićemo sutrašnje dešavanje u Batajnici i sami se uveriti u mogućnosti ovog giganta.

Autor: S.P.

#Dronn

#IKA 50

#PR DC

#Pink Media Group

#Željko Mitrović