AKTUELNO

Da li mogu da ponude nešto novo u svetu pametnih telefona?

U saopštenju za javnost, Balmuda je istakla da želi da dostavi doživljaj za korisnika kakav samo ta kompanija može da napravi. U saradnji sa proizvođačem Kyocera će napraviti jedan takav pametni telefon. Pored tostera, ova kompanija proizvodi i ostale kućne aparate kao što su lampe, prečišćivači vazduha, ventilatori, itd...

Predsednik Balmude, Gen Terao je istakao da telefon neće biti "samo stilizovan uređaj", već je obećao da će imati i propratne aplikacije i nuditi "odlično svakodnevno korišćenje". Njihov uređaj će imati i 5G povezivost zahvaljujući dogovoru sa tamošnjim operaterom SoftBank, prenosi The Next Web.

Nažalost, ta kompanija nije otkrila kakav telefon da očekujemo kada je u pitanju dizajn i kada je u pitanju cena istog. Taj uređaj će navodno biti ekskluzivan za japansko tržište, ali postoji šansa da se nađe i u ostatku sveta, pogotovo ako budu bili zadovoljni prijemom.

Tek prošle godine su se Balmuda tosteri pojavili u Americi i mogu se tamo naći u prodaji po ceni od 329 dolara. Veoma je teško probiti se na tržištu pametnih telefona, mnogi su pokušali i nisu uspeli. Videćemo da li će ova kompanija ponuditi nešto novo u svetu smartfona, njihova priča je svakako nešto drugačija, te zaista možda oni popune rupu koju je ostavio LG. Svakako ćemo morati da sačekamo kraj godine kako bi videli njihov debi.