AKTUELNO

Vreme je za još jedno ažuriranje Viber aplikacije, koje će vam doneti novi, unapređeni video poziv za do 30 učesnika odjednom.

S povećanjem broja korisnika u istom video pozivu omogućen je i novi tip prikaza ekrana u Viber aplikacije, nazvan GRID VIEW.

Ovaj prikaz dostupan je korisnicima Viber v15.1.0.3 i nešto ranijih verzija aplikacije, a omogućava lakše kontrolisanje i prikaz svih video učesnika.

Na desktop aplikaciji je omogućeno istovremeno gledanje svih učesnika odjednom, a na mobilnim telefonima (iOS, Android i Huawei Mobile Services) je to omogućeno u grupama po šest učesnika istovremeno. Da biste došli do svake grupe korisnika dovoljno je da prevučete prstom ulevo i biće pred vama.

Za svakog korisnika videćete nadima i njegovu video ili statičnu sliku u zavisnosti od toga kako je korisnik odlučio da se uključi u razgovor.

Na desktop verziji Viber aplikacije, za sve podržane uređaje, istovremeno ćete imati prikaz video konferencije, ali i poruka sa leve strane ekrana, uključujući mogućnost dopisivanja kao da ste redovno u Viber čet modu.

#Viber

#opcija