AKTUELNO

Razvojni centar radi punom parom.

Poslednjih dana 2020. godine zvanično je otvoren Pinkov centar za istraživanja i razvoj PR-DC. U prvih 6 meseci 2021. Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, najavio je proizvodnju demo modela dronova nosivosti 20, 50, 100 i 250 kg.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

PR-DC, kao zagrevanje u ovom poslu, pre šest meseci napravio Flying car, koji je konačno poleteo 24. januara ove godine sa Željkom kao pilotom i taj datum slobodno možemo uzeti za prekretnicu u srpskom i evropskom vazduhoplovstvu. 

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

Danas, Željko Mitrović podelio je sa svojim Instagram pratiocima najnoviji proizvod Pinkovog istraživačkog centra.

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

Novi proizvod Pinkovog razvojnog i istraživačkog centra (PR-DC), mikro dron odlične nosivosti i velike brzine, odličan za različite “specijalne” namene! Njegova posebnost je u tome što je ceo napravljen od karbonskih vlakana i tako lagan postiže ogromne brzine!- rekao je Željko

Foto: TV Pink Printscreen/PROMO

Ovaj mikro dron svakako će naći primenu u mnogim oblastima i dokaz je kako iako mlad – Pinkov razvojni i istraživački centar radi punom parom. Željko Mitrović je definitivno odlučio da i u 2021. godini ne staje i ima želju da pokaže kako pokretačka energija uvek vodi ka napred.

Autor: S.P.

#Dron

#PR-DC

#Pinkov razvojni i istraživački centar

#mikro dron

#novi proizvod

#Željko Mitrović