AKTUELNO

Bliži se prvi let.

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink Media Group, u javnosti je sve češće zastupljen kao inovator i vizionar, želeći da drugima pokaže da je mnogo više od uspešnog biznismena. Javnost je već upoznata da je lepeza njegovih interesovanja i strasti široka, kao i da sve čega se latio odiše posvećenošću i željom da doprinese. Da li je u pitanju muzika ili izumi – Željko želi da pošalje poruku da je sa trudom, upornošću i verom svašta veliko i dobro moguće!

U hali PR-DC ( Pink Research Development Center) vrše se završne pripreme onoga što svi sa nestrpljenjem već neko vreme iščekujemo. Projekat prvog flying car-a (drona), je kao prototip proizveden u Željkovoj fabrici dronova, a ono što nas uskoro očekuje je testiranje flying car-a sa kojim će Mitrović preleteti Beograd sa ovom letelicom za jednu osobu. 

„ Moj flying car sada ima sistem koji nekoliko stotina puta u sekundi sa nekoliko stotina senzora prati rad svakog sistema letelice i položaj u prostoru. Tako se precizno prati rad baterija i motora, ali se ujedno i prate objekti u okolini, kako bi pilot u svakom trenutku bio potpuno siguran! Letenje za desetak dana!“ – objavio je Željko na svom Instagram profilu večeras.

Sa nestrpljenjem očekujemo momenat kada će se leteći automobil vinuti nad Beogradom i nadamo se da će što pre doći taj dan kada će ovaj revolucionarni izum biti deo naše svakodnevnice!

Autor: S.P.

#Flying car

#PMG

#Pink

#Pink Research Development Center

#Uskoro

#letenje

#proba

#Željko Mitrović