AKTUELNO

Torba je intimni predmet za svaku ženu, ona je odraz njene ličnosti i njenih stavova

Uloga torbe nije samo da upotpuni vaš dobar izgled. Ona je intimni predmet za svaku ženu, odraz vaše ličnosti i onoga za šta se zalažete.

Da li nosite pismo-tašnu ili ogromnu, vrećastu torbu prepunu nepotrebnih drangulija - nije samo stvar ličnog osećaja za estetiku. Odabir tašne dosta govori o vašoj ličnosti.

A evo šta znači ako volite:

1. Ogromne, mekane torbe bez džepova

Inteligentne žene koje ne podležu društvenim normama

Vi ste osoba koja sagledava širu sliku stvari, izuzetno ste pametni, zabavni i znatiželjni. Zapravo, vaš otpor prema pregradama odražava vaš fleksibilan način razmišljanja. Uvek unosite kreativnost u sve što radite. Možda drugi smatraju da je vaš pogled na svet oko sebe suviše konfuzan i umetniči, to je upravo ono što vas oslobađa.

2. Male tašne jednostavnih linija i bez previše detalja

Prefinjenost je vaše drugo ime

Vi ste prefinjena, uravnotežena osoba, besprekorno efikasna u svemu što radi. Iako ste fantastičan organizator, vi ste sve osim otvorene knjige. Zapravo, vaš sopstveni minimalizam je ono što vas obavija velom misterije. Razumite da drugima nije baš jasno kako možete tako uspešno da obavljate poslove noseći tašnicu jedva veću od pisma.

3. Šarene i dekorativne torbe različitih veličina

Nepopravljivi romantici i sanjalice

Osetljiva i sentimentalna, vi ste osoba koja drži do prijateljstva, porodice i životnog iskustva, mnogo više nego do materijalnih dobara. Vaša jedinstvena torba oslikava vašu individualnost. Nekonvencionalni ste i znatiželjni, vi te osoba koji misli da je put kojim se ređe ide zapravo put koji nudi znatno više mogućnosti!

4. Tašne sa dosta džepova i pregrada

Žene na sve spremne

Imate običaj da završavate stvari u poslednjem trenutku. Zanimljivo je da to, što nosite pregrtšt potrebnih i nepotrebnih stvari sa sobom, više je odraz vašeg altruizma nego vaše neorganizovanosti. Vi i vaša torba ste opremljeni za pomoć u svakoj situaciji! Idealista ste po prirodi, imate stalnu želju da svet učinite, makar malo, boljim mestom. A oni koji vas poznaju, složiće se da upravo to i činite.

5. Klasični modele i neutralne boje

Praktične i odlično kontrolisane osobe

Vi uvek igrate po pravilima. To nije zato što se plašite da vam se plan neće ostvariti ukoliko tako ne učinite, već zato što razmišljate isključivo zdravorazumski i praktično. Sasvim je logično što je za vas savršena tašna ona koja je klasičnog modela, neupadljivih boja i nosi se vrlo praktično - preko ramena. Ne zauzima ruke, daje vam neophodnu slobodu da preuzmete kontrolu i ostvarite uspeh.

#Žena

'