AKTUELNO

Pripadnice lepšeg pola potpuno saglasne.

LEPTIR-MAŠNA

Leptir-mašne devojkama izgledaju neočekivano seksi, pa zato ona ne bi trebalo da bude rezervisana samo za formalne događaje. Postoji dosta casual leptir-mašni za vaše svakodnevne kombinacije. Ipak, u ormanu svakako morate da imate jednu klasičnu crnu leptir-mašnu.

- Leptir mašna je seksi simbol samopouzdanja. Kada god muškaraca napravi modni izbor koji je iznad norme, on izražava samopouzdanje i kreativnost, a to žene baš vole - kaže Ejpril Masini, ekspert za veze.

TREGERI

Šta se slaže bolje sa leptir mašnom od tregera?

Oni su neverovatno atraktivan aksesoar i za posao i za svečane događaje, jer dodaju sofisticiranost vašoj kombinaciji i čine da izgledate neverovatno dobro.

Najbolje je da imate tregere u neutralnim bojama – bež i crnoj, kako biste mogli lako da ih kombinujete.

SREBRNI LANAC

Srebrni lanac je jednostavan, klasičan komad nakita i dodaće dašak stila u svaku kombinaciju. Toliko je suptilan i dovoljno klasičan da ne dominira, što je fenomenalno jer nećete biti previše upadljivi.

KOŽNA NARUKVICA

Kožna narukica je perfektan aksesoar koji može da doda dozu muževnosti vašem izgledu. To nije sjajno ili upadljivo, a pruža muževnost bez mnogo truda.

INTERESANTNE ČARAPE

Čarape su najbolji način da dodate malo zabave, boje i ličnosti svom garderoberu i kao takve su neophodan aksesoar muškaraca. Žene vole muškarce sa smislom za humor i jedan od najvećih strahova im je da izađu na dejt sa muškarcem koji je dosadan. Stoga odaberite čarape u omiljenom dezenu i boji i krenite na sastanak.

#Muškarac

#moda

#Žena

'