AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Bojani Pavlović kako bi iznela svoj komentar na bezobzirnost pojedinih učesnika "Elite" u tome da nisu ponudili Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša da jedu na Vaskrs, jer njima ništa nije stiglo.

Pisala su imena, mnogi su sami sebi sklanjali kako je njihovo, ja sam prišla Mioni da može da uzme - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dve torte smo ostavili, bila trećina stola, jeo je ko je hteo, manite me se - skočio je Anđelo.
Meni je jezivo ponašanje ovih ljudi, da svi štekaju i ostalo - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića dobio je reč da prokomentariše čestiku koju je dobila Miona.

Imamo kontra mišljenja i kontra razmišljanja porodice i aktera veza. Ništa novo nije ovo. Nenad nije nasilan, to mi se ne sviđa, on je agresivan u svađama. Ovde nema ko kome nije je**o mater i vređao. Ružno je videti te reakcije i to njega košta odnosa i komentara...Pisma su pokazala da je ogroman razdor između mišljenja porodica i aktera. Ovde se vidi sve, moraju da povedu računa da mi naše najmilije ne uvredimo ili slično - rekao je Mića.
Mi smo ovde 24 sata zajedno, baš zbog toga je to ovako - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Činjenica je da smo mnogi od nas u nekim isušenjima. Njihove kritike su na mestu, to je činjenica...U kecu je bilo gde su Luna i Sloba napravili to što su napravili, Slobini i Lunini su bili za, iako ta veza nije imala nikakve moralne podrške. Miona je ničim izazvana izašla iz idealne veze, za njene roditelje, u vezu sa Ša - rekao je Mića.
Očigledno da ljudi koji žive 20, 30 godina sa nekim ljudima, da se ne poznaju. Ovde niko ni za šta nije, ovde bi roditelji pravili kombinatorike, što ne pravite 24 godine kada vam je kod kuće?! Kakva je ovo katastrofa?! Očigledno da je (Miona) ne poznaju, čim daju takve izjave - rekao je Đedović.
Kada je rekao Lakić: "Što ne pohvalite?", ti si rekla da je dva dana lepo, posle toga ne - rekao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta lepo da se prokomentariše. Veza im ne valja ništa. Ša ima čistu emociju, da se drži kao mutav za telefon, na baterije i na silu, ponavlja stalno da neko hoće da ih rastavi. Čestitke njenih roditelja me ne čude ništa. Kad smo bili u "Magazinu in", ja sam nju prvi put videla da joj je teško, na svako pitanje je imala dukob udah. Ne zna šta je snašlo, da ima više hrabrosti, ona bi ovo razbucala odmah. Ne verujem da ga voli, šanse za vezu su nula...Meni je da je ćerka, reagovala bih isto, ja poštujem što joj daju podršku, ali i jasno do znanja da će porodica biti tu i da nisu za njega. Ja sam njoj rekla u "Magazinu in": "Što ga ne ostaviš?", žena je nesrećna. Vi ste se zaledili i smanjili za broj zato što ste znali da vas ne podržavaju - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.