AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić obišao je danas štandove u Rakovici, gde je sa aktivistima i građanima razgovarao o svemu što je već urađeno kako bi život na ovoj beogradskoj opštini bio još kvalitetniji i bolji, kao i o planovima za nastavak razvoja.

„Bez vas ne bi bilo svih važnih stvari koje smo prethodnih godina uspeli da obezbedimo, svih velikih dela i rezultata koje smo izborili. Hvala vam jer ste u svemu tome učestvovali i vi“, poručio je dr Orlić.

Foto: SNS

Naglasio je da se 2. juna rezultati čuvaju od onih koji bi da ponovo uništavaju i pustoše Beograd i čitavu Srbiju. „Takvi sem mržnje, nasilja, kidisanja na predsednika Vučića, našu državu i naš narod – ne nude apsolutno ništa. Zato moramo da budemo jedinstveni, složni i snažni u odbrani našeg glavnog grada, u odbrani Srbije, da ne dozvolimo da ponovo padne u kandže najgorih, da nas takvi vrate u prošlost. Neka pobeda rezultata, velikih planova i brige za ljude – pobeda još bolje budućnosti za svakog čoveka, bude 2. juna najubedljivija i najsnažnija do sada“, rekao je dr Orlić.