AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezder pripremile za danas.

Ovan

Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan. Na dobrom ste putu da ostvarite zacrtane planove. Između vas i drage osobe trebalo bi da je situacija zadovoljavajuća. Uživajte u međusobnoj pažnji i ne preterujte sa nerealnim obećanjima. Moguća osetljivost grla, pluća.

Foto: Pixabay.com

Bik

Možete da očekujete novu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti. Nemojte propustiti priliku jer se ne dešavaju svaki dan. Slično će biti i u ljubavi – iskoristite sve povoljne aspekte koje vam nudi dan pred vama. Pad energije.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih dešavanja. Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta hoćete odredite prioritete u svom ljubavnom životu. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Rak

Zanemarite prethodne neuspehe i bacite se u nove radne pobede punom parom. Poznanstvo sa jednom vrlo interesantnom osobom je na pomolu preko poslovnog segmenta. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Lav

Budite efikasni, organizovani i detaljni da ne biste došli u situaciju da vas optužuju za usporavanje nekih poslova. Slobodni, vi ste u prvom planu. Plenite neodoljivim šarmom i svakako privlačite nove osobe u svoj život. Za sada vam prija da se zabavljate, flertujete, da ste slobodni. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Devica

Ako postoje neke stvari koje još uvek niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite bez većih posledica. Uživajte u opuštenoj atmosferi sa dragom osobom. Preispitivanje i korekcije ostavite za neki drugi dan. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Pored redovnih obaveza, možete očekivati i dosta dodatnih. Stoga ne računajte na pomoć, već se sami organizujte što je bolje moguće. Nezadovoljstvo zbog ponašanja drage osobe možete prevazići jedino ako otvoreno saopštite u čemu je problem. Niko ne može da čita vaše misli. Dovoljno se odmarajte.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Mozak će vam biti prenapregnut, jako je naglašena vaša puna koncentracija i nadzor nad svima. Očekuje se da ubacite u veću brzinu i fokusirate se samo i isključivo na uspeh. Partner može da vam prebaci da previše mislite na sebe po nekim pitanjima i da ne posvećujete dovoljno pažnje njegovim potrebama i odnosu uopšte. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Nije isključen izvestan zastoj u poslovnim dogovorima koji vas i te kako može zabrinuti, ali ćete rešiti sve. Potrebno je samo malo više strpljenja. Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti zajedničke trenutke jer bi to moglo biti kontraproduktivno. Provodite što više vremena po mogućstvu u prirodi, prijaće vam.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspećete da sve organizujete i završite na svoj način onako kako ste zamislili. Solidan dan, bez nagoveštaja nekih značajnijih promena je pred vama. Držite ljubavnu situaciju pod kontrolom. Vodite računa o ishrani.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda, koja bi mogla doći potpuno neočekivano, ili vam pak u pomoć pritekne neki novi saradnik. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete dovoljno pažnje, da je ne zanemarujete i ne okrećete se samo svojim ličnim interesima. Pojačan stres.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Ribe, pred vama je dobar period da pokrenete situacije o kojima ste do sada samo razmišljali ili ih planirali, ali niste očekivali da mogu da budu i te kako realne. Nije baš najpovoljniji dan za konkretne poteze na ljubavnom planu. Ukoliko je moguće, prepustite inicijativu drugoj strani. Moguće probavne tegobe.

Foto: Pixabay.com,

Autor: