AKTUELNO

Prva gošća podkasta "Na liniji života sa Nemanjom" bila je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića koja je sa voditeljem Nemanjom Vujičićem razgovarala o braku sa Ivanovićem, ali i o novoj ljubavi koja joj se desila.

Milena Popović je tokom podkasta otkrila u kakvim je odnosima sa ostatkom Oliverove porodice.

U jako lošim odnosima smo, sve se promenilo kada sam ja odlučila da pređem za Beograd, ja sam odlučila da pređem i tražila sam predsedniku Aleksandru Vučiću koji je bio uz nas kada je Oliver bio u zatvoru, a potom i nakon njegove smrti, i on mi je pomogao. Oliverova porodica je bila super sa nama, ali nakon toga se sve prekinulo. Oni su prekinuli komunikaciju sa Bogdanom, i govore kako mu ja ne dam to, a to je laž. Njemu je potrebna porodica, a oni nisu njemu pet godina čestitali rođendan, a ne nešto drugo. Bogdan sada njih ne poznaje - rekla je Milena pa je otkrila kako joj je kao samohranom roditelju.
Na mene je krenuo napad čim sam položila venac sa predsedinkom, a ja sam se ssklonila sa svojim detetom sklonila i pokazal sve što mogu. Ja se borim za svoje dete i to i radim - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je nakon toga pomenula i novu ljubav u njenom životu.

Ako vam kažu udovica, to je jako tužno i ljudi gledaju da ste osuđeni na taj način. Ja sam Milena Popović, istoričar umetnosti, šta god da sam ja, nije bitno, ali jednostavno ljudima je interesantno da se čitaju vesti o meni. Deluje kao da nisam smela da se zaljubim ponovo, meni i danas pišu da sam brzo prežalila Olivera, i oni će pisati to uvek, ja ne radim ništa da bih udovoljila bilo kome, ja moram da imam svoj život a i moj sin isto. Mene je Bogdan pitao direktono za Igora, i ja sam mu rekla da mi se on sviđa, i da uživam sa njim, a on me je pitao da li sam varala njegovog tatu sa njim - rekla je Milena.

Autor: pink.rs