AKTUELNO

Nega je potrebna svima.

Žene su godinama živele u zabludi da imaju lošiju kožu od muškaraca i da njihova zahteva znatno više nege. Konačno je rešen mit!

Muška koža je deblja, 15 odsto masnija, puna mitesera, ima izraženije pore i iziritirana je brijanjem. Treba da koriste hidratantnu kremu, ali nikako žensku. Dosta muškaraca ne pridaje važnost negi kože lica.

Možda ima onih koji su iz čiste radoznalosti isprobali hidratantnu kremu svoje supruge ili devojke, ne znajući da je to gore nego da su ostali dosledni svom mačizmu. Zašto? Prvo jer se ženska i muška koža mnogo razlikuju.

Muška je deblja i masnija, pa ako je namaže kremom svoje "lepše polovine", previše će se sijati i zapušiće pore. Ne treba zaboraviti ni područje oko očiju, jer je koža tu najtanja i stari brže nego kod žena, pa se bore pojavljuju mnogo ranije i, što je još gore, izraženije su.

Ono što je svakako preporuka, jeste svakodnevna nega, kako žene, tako i muškarci, jer upravo ona i pomaže da godine budu samo broj na papiru u matičnoj knizi rođenih.

#Koža

#lice

'