AKTUELNO

Pogledajte slike najzgodnijih fudbalera na planeti i glasajte za svoje favorite.

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji se već uveliko zahuktalo, i pažnja svetske javnosti je potpuno usmerena na ovaj događaj. Utakmice se nižu i približavamo se završnici mečeva po grupama. Dešava se i takozvani “sumrak favorita”, gde je pitanje da li će nekadašnji favoriti poput recimo Argentine ili Nemačke, uopšte proći grupno takmičenje.

U euforiji pred sutrašnju odlučujuću utakmicu sa Brazilom, koju cela nacija sa nestrpljenjem, ali i sa zebnjom očekuje, mi smo mislili i na naše drage dame. Naime, većini njih, osim onim srećnicama koji zajedno sa našim dragim muškarcima dele istu strast za fudbalom i praćenjem utakmica, teško pada ovaj period. Razlog svi znamo- pripadnici jačeg pola sada su potpuno fokusirani samo na utakmice i celodnevno uživanje u njima, posvećujući svojim damama vrlo malo ili nimalo pažnje.

Ali to nije razlog da se i lepši pol ne uključi u aktivnije praćenje fudbalskih utakmica. Nacionalni timovi koji učestvuju na svetskom prvenstvu u Rusiji obiluju jako privlačnim i seksipilnim fudbalerima, za kojima luduju milioni žena širom planete. Posmatrajući njih u žaru igre možete uživati u njihovom izgledu, seksipilu i emitovanju testosterona u velikim količinama, šta sve posle možete iskoristiti za inspiraciju sa vašim dragim partnerima.

Ovo su neki od najprivlačnijih fudbalera planete, a listu najseksepilnijih fudbalera možete videti na sledećem linku, gde možete glasati za najseksepilnijeg fudbalera na svetskom prvenstvu u Rusiji, i pri tom ostvariti značajne popuste na proizvode Afričke šljive.

1. Cristiano Ronaldo

Foto: Afrička šljiva

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro , poznatiji kao Cristiano Ronaldo ili samo Ronaldo, je kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, evropskog prvaka 2016. godine. Trenutni igrač Real Madrida, osvajač trofeja Lige šampiona tri uzastopne zadnje godine, završno sa ovom godinom. Rođen 5. februara 1985. godine, jedan je od najboljih, najplaćenijih i najkontraverznijih fudbalera današnjice. Poznat kao veliki humanitarac koji donira sredstva bolnicama, sirotištima i na telu nema nijednu tetovažu kako bi mogao da dobrovoljno daje krv, što čini nekoliko puta godišnje. Trenutno u vezi sa Georgiom Rodrigez, majkom njegovo troje dece, inače otac četvoro dece.

2. Olivier Giroud

Foto: Afrička šljiva

Olivier Giroud je fudbaler reprezentacije Francuske, jedan od najboljih napadača u istoriji francuskog tima, pređašnji igrač Arsenala i trenutni igrač Čelzija. Rođen 30. septembra 1986. godine, već proglašavan za najzgodnijeg fudbalera engleske lige 2015. godine. Oženjen top modelom Dženifer, sa kojom ima dvoje dece i trenutno očekuje treće dete.

3. Aleksandar Prijović

Foto: Afrička šljiva

I za kraj, naše gore list, Aleksandar Prijović, napadač srpske nacionalne reprezentacije. U meču za Gruzijom strelac odlučujućeg gola za odlazak srpske reprezentacije na svetsko prvenstvo. Rođen je 21. aprila 1990. godine u Švajcarskoj, ali odlučuje da predstavlja Srbiju još od svojih prvih takmičenja mladih selekcija. 2017. godine dobija zvaničnu dozvolu Fife za nastupanje u srpskom nacionalnom fudbalskom timu. Trenutni igrač grčkog PAOK-a, sa kojim je osvojio Kup Grčke, drugu godinu za redom. Već neko vreme u braku sa atraktivnom Marinom, zbog koje je bio spreman da se na društvenim mrežama sporečka i sa navijačima. Zbog sličnog fizičkog izgleda i stila igre, mnogi ga nazivaju “srpskim Zlatanom Ibrahimovićem”.

Pogledajte ostatak liste najseksepilnijih fudbalera planete i glasajte za svoje favorite klikom ovde.

Autor: Pink.rs

#Afrička šljiva

#Glasanje

#Svetsko prvenstvo

'