AKTUELNO

O slavlju koje je organizovala bruji cela Srbija.

Mirjana Milosavljević je u venčanici uz prisustvo svatova pre nekoliko dana u Jagodini proslavila 30 godina od razvoda braka. Mirjana dušebrižnicima, koji su joj se čudili, poručuje da je potpuno srećana i da se nikada ne bi vratila bivšem suprugu.

Gostujući u Novom jutru, Mirjana je rekla da potpuno srećna i da joj momak nije potreban.

- Momak mi ne treba. Razvela sam se sa 32 - 33 godine i nisam se više udavala, jer nisam imala više smelosti za to – iskrena je majka dvojice sinova i ponosna baka.

- Ceo svet da mi pruža ne bih se pomirila sa njima- dodala je Mirjana koja, ipak ništa loše nije želela da kaže za bivšeg muža samo je na pitanje da li je kriv potvrdno odgovorila.

Kako kaže, slavlje je organizovala za svoju dušu i za njene najbliže prijatelje. Proslavi na kojoj se pojavila u venčanici, u belom kabrioletu, sa bidermajerom, prisustvovalo je 90 “svatova”.

- Svi su bili izenenađeni, mislili su da je šala... Kada sam rekla da slavim 30 godina razvoda braka mislili su da se šalim – navodi Mirjana prisećajući se kako su reagovali svirači, pa i njeni prijatelji, posebno što je bio u pitanju 1. april.

Mirjana nije želela poklone jer, kako kaže, sve ima, a novac koji je sakupljen na proslavi ide u dobrotvorne svhe za pomoć siromašnim porodicama.

Na komentar da će njen slučaj pokrenuti lavinu razvoda, kazala je da parovima koji su skladnom braku i vole se ne želi da ikada razvedu, ali da je za one koji se ne slažu i ne žive lepo bolje da se rastanu, jer u suprotnom i deca pate.

- Svi koji su me kritkovaloi da sam luda i da je dobro što me se muž otarasio, mogu samo da kažem da je bilo obrnuto. Nemojte suditi ljudima, jer niko ne zna šta ga čeka. On se oženio još tri puta i od četvrte žene se sada razvodi, pa vidite...- dodala je Mirjana.

#Razvod

#Žena

'