AKTUELNO

Žena zavodnica nije najlepša ili najpametnija na svetu, ali je mudra i zna neke trikove kojima muškarci ne mogu da odole. Ako još uvek niste naučili kako se to radi, donosimo vam šest najvažnijih zapovedi zavođenja.

Budite opušteni

Što god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To isto vredi i u zavođenju. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što se bolje i opuštenije osećate u vlastitoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Vaša opuštenost zrači i prijatno je biti u vašem društvu, a to je važan deo uspešnog zavođenja.

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smete da delujete kao osoba kojoj očajnički treba pažnju muškarca. Takav osećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj reši sve njene životne probleme. Budite nezavisna i snažna žena koja u isto vreme može da bude nežna i topla.

Zavođenje shvatite kao igru

Budite zaigrani jer zavođenje i jest jedna vrsta igre. Smeškajte se, spontano dodirujte, šalite se. Jednostavno, samo se dobro zabavite bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite.

Foto: Pixabay.com

Naučite da delite komplimente

Muškarci vole da ih žene ceni, poštuju i dive. To ne znači da ga morate dići na pijedestal, ali svakako mu udelite pokoji kompliment. Slobodno mu laskajte, ali pri tom budite iskreni. Laž se uvek oseti.

Neka vas lovi

Svakako mu na lep način dajte do znanja da vas prilično zanima i da vam se sviđa, ali paralelno mu suptilno dajte do znanja da vas neće baš tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevet. Budite prava lovina – nadohvat ruke, ali još uvek izvan dohvata. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom i najednom ćete postati vrlo zanimljivi.

Dopustite mu da vas nauči

Čak i ako ste zaista vrlo snažna žena koja sve može sama i mnogo toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega je njemu stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole da uče žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.

#Muškarac

#Zavođenje

#Žena

'