AKTUELNO

Ne pravite grešku!

Iako možete da uštedite mnogo kupujuči onlajn i ne morate da gubite vreme isprobavajući silne komade garderobe, ipak postoji i ta druga strana ovakve kupovine. Neke stavari jednostavno nikada ne bi trebalo da naručujete onlajn, jer njih uvek treba da isprobate.

Grudnjak

Iako znate tačno svoju veličinu korpe, grudnjaci se često razlikuju od proizvođača do proizvođača. Osim što možete lako pogrešiti veličinu, imajte u vidu da je i sastav materijala jako važan.

Patike

Patike, ali i bilo koja druga obuća ne bi trebalo da se kupuje posredstvom interneta. Brojevi obuće se takođe mogu razlikovati, a najvažnija stvar je svakako udobnost. Loše izrađena obuća može da utiče na pojavu žuljeva, ali i da izaziva bol u stopalima.

Foto: Pexels.com

Pantalone ili farmerice

I sami znate koliko vam vremena treba da izaberete savršene farmerice ili pantalone u radnji. Dužina nogavica, džepovi, štep, ali i kroj su veoma bitni, te bez probe teško da ćete biti sigurni da će vam odgovarati.

Svečana haljina

Koliko god vam se dopala svečana haljina, imajte u vidu da jedan takav komad garderobe zaista iziskuje probu. Perlice, šljokice, čipka moraju biti najkvalitetniji, kako bi haljina izgledala lepo i ukusno.

Donji veš

Slično kao kod grudnjaka, i donji veš treba savršeno da se uklapo uz telo i izgleda zapanjujuće dobro. Samim tim, isprobavanje je obavezno.

Pročitajte još: ZAŠTO KOSA SEDI?! Geni su glavni krivci!

#Greška

#kupovina

#šoping

'