AKTUELNO

Da li nosite dobar brushalter? Da li ste grudnjak lepo ukombinovali sa gaćicama?

Odabir donjeg veša može da utiče na vaš celokupan izgled. Žene neretko prave greške zbog kojih neretko ugroze svoje zdravlje, ali i ostave loš utisak na suprotan pol.

Pamuk ili ne?

Koliko puta ste čuli da je najbolje nositi samo pamučni veš? Međutim, uvek je bolje nositi rublje koje sadrži 80 odsto pamuka i 20 odsto elastina. Takav veš će vam trajati duže i osećaćete se udobnije.

Tesno i čipka

Ukoliko imate običaj da nosite čipkani veš na tesnu odeću, odmah prestanite, jer ružno izgleda kada se čipkasti brushalter ocrtava ispod tesne majice. Umesto toga birajte glatke materijale.

Tesno rublje

Izbegavajte da nosite tesno rublje, a pogotovo ukoliko je u pitanju veš za oblikovanje tela. Takav veš uvek mora da bude odgovarajuće veličine. Zašto? Da ne biste sprečili cirkulaciju i da biste izbegli da vam se veš urezuje u telo

Mali brus ne znači lepše grudi

Žene imaju običaj da kupuju manji brushalter verujući da će im tako grudi više doći do izražaja. Greše! Manji brushalter remeti cirkulaciju, a ujedno i "gužva" vaše grudi zbog čega ne izgledaju lepo.

Lepo je kad se vidi

Izbegavajte da nosite tamni veš ispod svetle odeće. Istraživanja pokazuju da muškarcima nije seksi kada naziru vaš brus i gaćice.

Tange izvor zaraze

Tange su uredu samo kada su zaista neophodne, inače izbegavajte da ih nosite svakodnevno. Tračica na tangama mogu da pomognu bakterijama brzo razmnožavanje i "prebacivanje" tamo gde im nije mesto, sa anusa na vaginu i obratno. Takođe, neudobne su, ma koliko žene tvrdile da ih ne osećaju!

Pročitaj još: NE OČAJAVAJTE: Zaprljanu obuću od IZVRNUTE KOŽE očistiće ova MAGIČNA TEČNOST! (FOTO)

#žene

'