AKTUELNO

Srećna žena je nasmejana, opuštena i prosto blista, bilo da je u društvu svog supruga ili ne.

Ima žena koje su vidno srećne u svojim brakovima. Koje su opuštene, zadovoljne i koje prosto blistaju. Iako dosta stvari zavisi od izbora partnera, dosta toga je i na njima samima.

Ona poštuje muža ali očekuje i isto poštovanje za sebe

Svi mi imamo potrebu da osetimo da smo poštovani unutar porodice. Srećna supruga zna da iskaže poštovanje prema mužu, ali isto tako zna da su oni potpuno jednaki u zajednici koju imaju i neće da prihvati ništa manje od njega.

Ona vodi računa o sebi

Srećna supruga i partnerka ne vodi samo računa o svom spoljašnjem izgledu već i o svom zdravlju, i fizičkom i mentalnom. Lepo je videti ženu koja vežba, čita, zdravo se hrani. Takve žene sijaju i privlače svog muža još više.

Foto: Pixabay.com

Ona ima prijatelje koji navijaju za njen brak

Nemaju svi prijatelje koji pružaju podršku njihovim vezama. Obratite pažnju na osobe koje vam iskreno žele uspeh i provodite vreme sa njima. Srećna žena ovo zna, zbog toga je obazriva u svojim prijateljstvima i ne dozvoljava ljudima da joj se mešaju u brak. Muževi ovo veoma vole i cene!

Srećnoj ženi nije uvek potreban muškarac pored nje

Ali je srećna kada jeste! Ona zna da uživa u njegovom društvu ali ne zahteva od njega da je uvek tu. Takođe ima trenutaka kada želi da bude sama i radi ono što ona voli. I to otvoreno kaže.

Ona zna da je lepa za muža ali ceni kada on to i kaže

Ona je sigurna u sebe u svakom trenutku, zna da lepota dolazi iznutra ali vodi računa i o tome kako izgleda. Pored toga, ona posebno zasija kada joj muž udeljuje komplimente.

Foto: Pixabay.com

Ona zna da i on ima osećanja

Koliko god muž izgledao jako, on je ipak ljudsko biće, piše Ženski magazin. Kao takvo, i on ima svoja osećanja, brige i zna da zaplače. Srećna žena zna da ispoštuje ovu činjenicu i pažljiva je prema muževljevim osećanjima.

Ona zna da je komunikacija važna

Komunikacija je ključna za povezivanje i na njima se veze i zasnivaju. Srećna žena odvaja redovno vreme za razgovore sa partnerom. Opušteno i otvoreno razgovara o malim i velikim stvarima. I isto očekuje i od partnera.

Ona dozvoljava mužu da je mazi i pazi

Muškarci vole da maze i paze svoje žene. One srećne im to i dozvoljavaju. Znaju da nije potrebno uvek pokazivati da "žena može sve sama".

#Brak

#Sreća

#Žena

'