AKTUELNO

Iako je naše društvo još uvek sklonije da odobri vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, poslednjih godina sve više je parova u kojima je situacija obrnuta.

Takve veze važe kao intrigantne, a na temu toga zašto muškarci vole starije žene sprovedena su brojna istraživanja koja su otkrila presudne faktore.

Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osećaj komfora, te s njih "skida" obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su menjanju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva, neguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija. Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu da isprobaju. Naime, tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako da imaju.

Foto: Pixabay.com

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena ostvarila je svoje ciljeve kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze. Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

NEVERA IM JE U KRVI: Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti

Smirenost i konkretnost

Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, a starije dame se vode istom tom krilaticom. Reč drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Neosporne veštine u krevetu

Sloboda i samouverenost presudni su faktori, a starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga, muškarcima imponuje da imaju takvu dominu kojoj baš oni mogu da udovolje.

#Godine

#Ljubav

#Muškarac

#Žena

'