AKTUELNO

Kad veza propadne, sigurno se pitate šta je pošlo nizbrdo.

Tužno je što često žene ni ne znaju zašto je veza pošla u pogrešnom smeru.

Dejvid Gud u knjizi "The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy" ženama otkriva tajne muškog uma, odnosno specifične stvari koje rade i tako teraju muškarce od sebe.

1. Želite da ga promenite

Mnogo žena ulazi u vezu očekujući od muškarca da promeni neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima

Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj opštim temama, dok se žene lepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namera. Ako je napolju s prijateljima, onda je samo napolju s prijateljima.

3 stvari koje MORATE IZBACITI IZ KUĆE!

Foto: Pixabay.com

3. Seks na prvom sastanku

Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, verovatno će joj svaki muškarac to zameriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo uzbudljivija.

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao

Žene o ljubavi treba da pričaju "tiho". Drugim rečima, to je ono što radite dok niko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite "volim te", te će reči izgubiti značaj.

5. Ne oseća se kao zaštitnik

Kao što se žena želi osećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi da zna da je on taj zbog kog se tako osećate.

#Muškarac

#Žena

'