AKTUELNO

Ove namirnice neće pokvariti vašu liniju.

Grickalice, bilo slane ili slatke, često deluju kao zaraza i teško im je odoleti. Danak im najviše plaćaju žene kad se obično s prvim letnjim danima žale na svoju kilažu. Ali, ovog leta možete nešto da promenite: za noćne letnje sedeljke s društvom, uz film ili utakmicu, služite grickalice koje pozitivno utiču na vaš organizam, a neće vas ugojiti ni kilogram.

Jagode i jogurt

Pola šolje jagoda prelijte šoljicom jogurta, ohladite i uživajte. Ceo obrok ima samo 150 kalorija, a zadovoljiće vašu potrebu za užinom.

Foto: Pixabay.com

Sok od paradajza

Prirodni antioksidant koji štiti organizam od slobodnih radikala nadohvat ruke. Bilo da se odlučite za sok, sos ili pastu, paradajz je odličan način da zavarate glad između obroka, a ukoliko želite, začinite ga magičnom rukolom.

Sos od jabuka

Ovaj sos se često koristi u kolačima, ali ako ga napravite sa braon šećerom i lepo ga ohladite, dobićete ukusnu poslasticu, kojom ćete uneti vitamine. Potrebno vam je samo nekoliko iseckanih jabuka, koje se skuvaju u vodi, poput krompir pirea, uz kašičicu šećera ili zaslađivača.

Foto: Pixabay.com

Tvrdo kuvano jaje

Jedno kuvano jaje ima oko 80 kalorija. Tvrdo kuvana jaja traju nekoliko dana, daće vam energiju i osećaj sitosti.

Pročitajte još: NE GUBE VREME: Ova četiri znaka možete odmah ODVUĆI U KREVET

Badem

Grickajte ovo orašasto voće jer obezbeđuje dodatan unos magnezijuma i vitamina E. Za dve šake badema, otprilike za dvadesetak komada, unećete 168 kalorija, pa je na vama da li ćete pojesti nekoliko ili čitavu činijicu.

#Dijeta

#Noć

'