AKTUELNO

Mnoge žene će, kada ih novi partner upita za neki podatak iz njihove prošlosti, da odgovore iskreno, nehajno, bez razmišljanja. Ako ih pitanje tipa: „S koliko si muškaraca bila?“ ne iznervira. Ono što je korisno znati je da valja biti oprezan s odgovorima na ovakva pitanja.

Naime, postoje neke brojke koje će danas muškarcima, ako nisu baš veoma patrijarhalno vaspitani, biti normalne i prihvatljive – sve što je preko toga će ih uzrujati. Recimo, ako ste u srednjim dvadesetim, ili starije od toga, muškarcu koji je u stanju da prihvati da ste bile s nekim i pre njega i da ste se ponekad i malo više ludirale biće prihvatljivo i da ste imale poneku vezu na jednu noć – ali samo poneku.

NIKAKO, ali NIKAKO ne koristite pincetu za ovih ŠEST STVARI, mada SVI TO RADIMO!

Više od tri za njega će već biti brojka za uzbunu – koliko ste vi to sklone razuzdanom životu? Hoćete li mu biti verne? Zato, ako ste imale više od tri veze na jednu noć, budite svesne da taj podatak može jako da uzruja vašeg dragog. Možda nekog muškarca i neće uzrujati, ali veliki broj hoće – pitanje je kakav je vaš.

Još jedna bitna stavka je s koliko ste muškaraca bile do tada. Da, znamo da je luckasto gledati na stvari tako u brojkama, ali ima ih dosta koji to rade. I opet, ako ste u srednjim dvadesetim, „bezbedna“ brojka je negde do deset, a po mogućnosti i manje. Naime, ako ste bile s toliko njih, kakvi su vam to kriterijumi pa vam nijedan nije valjao? Šta im je svima falilo? Vaš dragi će se od velike brojke osećati veoma nesigurno (u učtivoj varijanti, onoj u kojoj vas ne smatra „lakom ženskom“) – ima li on ikakve šanse da vam bude dovoljno dobar kad već tolikom broju muškaraca pre njega to nije uspelo? Nisu valjda svi bili kreteni, a ako jesu, šta to govori o vašem izboru partnera i o tome da ste sada s njim?

Dakle, drage naše dame, oprezno s brojkama. Nemojte preterivati u nastojanju da zaštitite njegov „krhki muški ego“ – nisu baš toliko osetljivi i nesigurni, ali se svakako potrudite da ga uverite da je prošlost za vama, da ste sada s njim, da ga jako volite i da s njim želite i da ostanete.

#Seks

#Žena

'