AKTUELNO

Lepa žena je negovana žena. Svaka dama mora vikendnom da odvoji 2 sata za ulepšavanje

Danas ćemo naučiti kako kod kuće da perfektno očistimo lice uz pomoć sasvim prirodnih preparata. Ako imate lošu higijenu lica, ubrzo ćete primetiti nakupljanje crnih tačkica i sivilo kože.

Zbog toga, svakog vikenda očistite kožu na ovaj način i ten će vam biti besprekoran.

Prvi korak: Napravite jak čaj od kamilice ili od lavande

Uzmite veliki peškir pa lepo prekrijte lice iznad vrelog čaja dopuštajući da vam se pore lepo opuste. Parenje iznad čaja će poboljšati vaše disajne puteve, ali će isto učiniti pravo čudo za vašu kožu.

Drugi korak: Pamučnom krpom lagano "izribajte" lice

Nakon što ste pet minuta parili lice iznad čaja, sada lepo pamučnom krpom prebrišite lice, pokušavajući da ostružete crne mrljice sa lica. Nemojte biti grubi. Ako se mitiseri ne skidaju, peškir nakvasite čajem nad kojim ste se inhalirali, pa tako natopljen peškir stavite na lice i opustite se pet minuta. Nakon toga opet prebrišite crne tačkice sa lica.

Treći korak: Njeno veličanstvo glina

Kada ste završili sa parenjem i brisanjem lica, vreme je da na lice stavite glinu. Ona će učiniti da vaša koža bude perfektno čista i glatka. Nakon 10ak minuta operite glinu sa lica, a zatim se umijte sa preostalim ohlađenim čajem. Kožu namažite hidrantnom kremom. Ovako očišćena koža slobodno diše i ne gužva se. Ako svake nedelje spovedete ovaj tretman, budite sigurni da će vaša koža izgledati nekoliko godina mlađe.

#Žena

'