AKTUELNO

Važno je prepoznati pravi momenat i iskoristiti pun potencijal kako biste postali slavni.

Australijanka Džem Volfi (27) je bivša kuvarica koja je povredila koleno na košarci i rešila da povredu leči u teretani, pri tom stalno objavljujući slike i video snimke iz teretane na Instagramu što joj je donelo veliku slavu.

Napustila je srednju školu da bi radila po 70 sati nedeljno u kulinarstvu, ali je shvatila da to nije njen posao iz snova i počela je da se bavi košarkom. 2015. godine je povredila koleno što ju je nateralo da se posveti rehabilitaciji u teretani.

Počela je da objavljuje svoje fotografije i snimke sa treninga koje su brzo postale pravi hit na Instagramu. Kombinacija golišavih fotografija iz teretane i košarkaški trikovi doveli su je do titule influensera jer je na ovoj mreži prati preko 2,5 miliona ljudi.

Prodaje elektronske knjige sa vežbama i receptima i svakog dana zaradi preko 3 miliona dinara pomoću stranice za pretplatnike OnlyFans. Samo prošle godine je ovim poslovima je zaradila oko 900.000 evra.

- Počela sam da objavljujem video snimke ne samo da bih motivisala sebe da postanem bolja i nastavim da vežbam, nego i da motivišem druge da urade isto. Kačim dosta čučnjeva jer znam šta moja publika želi da vidi. Nikada ne smete da preskačete dan za noge u teretani, rekla je ona.

Dodala je da ne može da porekne da joj je fizički izgled doneo popularnost i pomogao joj da uspe. Iako joj na stotine hiljada ljudi udeljuje komplimente, ima onih koji veruju da nejno telo nije u potpunosti prirodno. Ona izričito tvrdi da su njene obline oblikovane samo u teretani i da svako može da promeni svoju figuru uz znanje i prave vežbe.

#Lepota

#Žena

'