AKTUELNO

Želite lokne koje će vam trajati tokom čitavog dana? Stilisti poznatih su nam otkrili njihov jednostavan trik!

Ukoliko vam uvijena kosa ne stoji nešto više od trenutka kada izađete iz doma – niste jedini koji se susreću sa ovim problemom. Mnoge dame koje imaju prirodno ravnu kosu ne mogu da zadrže lokne ni nekoliko sati, a posao koji vam je zadalo samo uvijanje kose često padne u vodu i pre nego što vas iko vidi sa novom frizurom. Kako sprečiti to i zadržati frizuru – otkrivaju nam holivudski beauty “specijalisti”.

Sve što vam je potrebno jesu metalne šnale koje se obično koriste u frizerskim salonima. Kada uvijete jedan pramen, zadržite ga pri korenu i zatim fiksirajte jednom šnalom. Isto uradite i za ostale i držite ih tako dok vam se kosa u potpunosti ne osuši. Zatim vadite šnalu jednu po jednu (od onih koje ste prvo uvile pa ka poslednjim) i lokne nežno prstima razdvajajte. Zapamtite sledeće: lokne treba da budu malo jače jer će se opustiti u toku dana.

U žurbi ste? Možete ubrzati ceo proces tako što ćete uvijene lokne rashladiti fenom (ako imate opciju za hladan vazduh). Nanesite sprej za teksturu i spremne ste!

#Frizura

'