AKTUELNO

Otvorio ovu noć na najbolji način.

Prvi po redu u trećoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All stars" publici se predstavio Mateja Vukašinović pesmom "Maniac" iz mjuzila "Flashdance".

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je i ovoga puta dao sve od sebe, uz fantastičan nastup i izvanredan vokal mladi pevač se predstavio u najboljem svetlu. On je na sceni imao i plesnu grupu u kostimima radnika sa šlemovima. Publika nije štedela dlanove, kao ni žiri komplimente.

Prvi put te vidim i ja sam fascinirana tobom. Ti si mali manijak u najpozitivnijem mogućem smislu. Jako sam uživala i razdrmala se odmah na početku. Imao si to šmekersko pevanje kroz zube, pokidao si. Devojke, kostimi, sve je bilo fenomenalno, ja ti čestitam. Pevao si kao grom, sigurno, tačno, odlično - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Puno si napredovao od prošlih sezona. Ovo pevanje uživo je bolje čak i od tvoje pesme koju si snimio. Divan si, ja obožavam tvoju energiju, spontan si. Ništa tu nije bilo naučeno, to je jako bitno na sceni. Publika vidi sve, ne možeš sve da isfoliraš. Ovo je bilo odlično, jako sam zadovoljna, za otvaranje ove večeri - desetka, grmiš bejbi - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar je dao i gostujući član žirija, Sale Tropiko, koji već dobro poznaje Mateju jer mu je on bio gost na jednom od koncerata.

Ti si budući Džastin Timberlejk - zaključio je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fenomenalan nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'