AKTUELNO

Uvek bodre jedni druge!

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ove godine ušlo je u svoju petu sezonu, koja okuplja najbolje od najboljih. Naime, u aktuelnoj sezoni koja je počela sa emitovanjem pre dve nedelje na televiziji Pink takmiče se učesnici koji su se najbolje pokazali u prethodne četiri godine, te sada ovo takmičenje nosi naziv "Pinkove zvezdice - All Stars".

Foto: RTV Pink

U intervjuima koje su davali za portal Pink.rs, zvezdice su isticale da ne gledaju jedni druge kao konkurenciju jer su svi oni drugari, što se dokazalo još jednom u nizu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, oni se pripremaju za snimanje novih emisija koje ćete imati priliku da gledate svakog petka od 22 sata na televiziji Pink, a na jednoj od tonskih proba pokazali su kako se ludo zabavljaju i podržavaju jedni druge.

Antonia Gigovska i Uroš Stanković dali su sve od sebe da zabave sve prisutne tokom izvođenja Veljka Čačića, a kako je to izgledalo pogledajte u snimku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#proba

'