AKTUELNO

Prava zvezda!

Osmi po redu ove večeri na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" predstavio se Todor Kitanović sa pesmom "To je bila ljubav" iz mjuzikla "Cigani lete u nebo".

Foto: TvPink Printscreen

Njegov nastup bio je veoma ubedljiv, a igrači su svojim sposobnostima i talentom ubedili sve da se Pinkova scena nakratko pretvorila u daske koje život znače.

Mora da ima emocija i krvi. Trebalo je da ispratiš taj mjuzikl. Sećam te se kad si dolazio naivan, sad si došao kao ozbiljan i pametan mladić, očekujemo više od tebe. Nemoj da te ovo razočara, mislimo da možeš bolje - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da te kritikujem, treba sve ovo da prihvatiš kao dobronamerno. Ti ne bi bio ovde da ne vrediš, verujem da ćeš se bolje snaći u nekoj drugoj temi. Nemoj da posustaješ. Pogledaj svoj nastup, svoje kolege i sledeći put se pripremi bolje - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Todor Kitanović

'