AKTUELNO

Svi su fascinirani!

Pod rednim brojem šest ove noći publici se predstavio Nikola Milenković sa pesmom "You Raise Me Up" iz mjuzikla "The Lion King".

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija koji Nikolu poznaju odranije bili su fascinirani njegovom fizičkom promenom, ali su se složili u jednom - da još ima divan glas i da sve pesme donosi publici sa puno emocija.

Fascinirani smo promenama na vama dečacima, oni su od dečačića postali mladići. Velika je fascinacija posmatrati vas iz prve sezone, sada ste pravi momci. Imao si malo grešaka, kada ti je pobegla jedna fraza, ali si u takvoj fazi, tako da ne možemo da budemo rigorozni. Ovo je bilo divno i emotivno. Nastavi da se trudiš, vežbaj - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sad si prava momčina. Imaš tako lepu pravu mušku bradu. Izvukao si se. Izgleda kao glumac iz nekog američkog tinejdžerskog filma - dodala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da Nikola preti da postane miljenik devojčica širom zemlje i regiona, a kako je izgledao njegov večerašnji nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'