AKTUELNO

Stajling je potpuno uklopila sa pesmom koju je izvela.

Milica Ilić ove večeri je nastupila peta po redu u tematskoj večeri "Pinkovih zvezdica - All stars" sa pesmom "Something's Gotta Hold on Me" iz mjuzikla "Burlesque".

Foto: TvPink Printscreen

Zvezdica je oduševila sve, a žiri se podigao brzinom svetlosti kako bi video ko je vlasnica moćnog vokala koji preti da ugrozi i prave profesionalce.

Meni je ovo toliko zrelo, ja tebe ne vidim u dečijem takmičenju. Sećam se tvog pevanja, jako mi se sviđa, ovaj nastup je bio energičan, imala si lepe pokrete, sugestivne. Ne znam šta ti još možeš da ponudiš, ovo je sasvim nova pevačica. Ono dete kog se ja sećam je nešto drugo. Vi devojčice, kako se menjate, postajete suptilnije. Čujem određenu dozu uzdržavanja, svesna si sebe i znaš da treba da ostaviš utisak. Ali ja onu iskrenost najviše volim, očekujem da ćeš se prepustiti i dati nam sve od sebe - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi štikle, crveni karmin, sve. Meni si bila mrak, Bog, ja sada izazivam mnoge profesionalce da izađu ovde i izvedu ovo sa tobom. Toliko si sigurna na sceni. Fantastično si pevala ukrase, zaista imamo novu pevačicu od tebe. Ona je sada potpuno druga osoba - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'