AKTUELNO

Žiri ostao bez reči zbog njegovog besprekornog pevanja.

Treći po redu ove večeri u "Pinkovim zvezdicama - All stars" predstavio se David Marković, superfinalista treće sezone, sa pesmom "Devojko mala" iz mjuzikla "Ljubav i moda".

Foto: TvPink Printscreen

Pored Davida, na sceni se pojavila i mala balerina, te su se njih dvoje veoma potrudili da dočaraju kako se to radilo polovinom prošlog veka, što su primetili i članovi žirija.

David je mnogo opušteniji nego u trećoj sezoni. Pevaš fantastično, držiš intonaciju. On nije pevač od koga ćemo videti ono što smo videli od Darije. Ima pevača koji moraju da prave to. Ali hoćemo kad staneš na tu poziciju da zauzmeš muški stav, kroz svoje pevanje. Držiš sve pod kontrolom, potpuno si stabilan. Brini o tome da svojim osmehom i svojim stavom poručiš ono što poručuješ pesmom. "Devojko mala" je ljubavna, zavodljiva pesma. Molim te da ne brineš o pevanju, sada je vreme da nam se otvoriš potpuno bez straha - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

David je tokom takmičenje pokazivao kako napreduje i onaj stidljivi dečak je stigao do superfinala. Pun emocija. Ti si ovu pesmu pevao na način kako su to pevali to 61. u filmu "Ljubav i moda" i meni se to svidelo. Stilski si potpuno ušao u šezdesete. Ipak, trebalo je da i glumački budeš u tome - posavetovala ga je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'