AKTUELNO

Mališani spremni da vam prirede zabavu za pamćenje.

Vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počelo na televiziji Pink. U ovoj sezoni gledaćemo samo najbolje od najboljih i to njih trideset šestoro, a večeras će svoje pevačko umeće pokazati dvanaest učesnika.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana Mićić i Ana Mihajlovski su kao i uvek bile sjajno raspoložene i predstavile su petočlani, dobro poznati žiri, koji takođe nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo zbog večerašnje emisije.

Odlično sam. U prvoj emisiji je bilo super, neki su bili malo gori, neki malo bolji. Neki su došli još bolji nego u prethodnim sezonama, neki su malo pali što je potpuno prirodno i normalno. To je razvojni put svakoga od nas. Vas dve ste meni omiljeni voditeljski par i beskrajno mi je drago što ste zajedno u ovoj sezoni - rekla je Goca Tržan, koju mnogi smatraju najopasnijim i najstrožim članom žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Pored Goce, u crvenim stolicama sede i Milan Stanković, Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac, koja je istakla da joj je veoma drago što je publika pozitivno reagovala na njenu novu ulogu.

Lepo mi je ovde iako se nalazim između dve vatre. Jako mi je drago, malo sam se i konsultovala sa ljudima. Ja sam jako ozbiljno shvatila svoj posao. Hoću da budem uvek realna. Meni kritika uvek dobro dođe. Ono više nisu deca, njih samo par godina može da deli od ozbiljnih karijera i ja pristupam njima kao ozbiljnim pevačima i pomažem koliko mogu - navela je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite ispred vaših malih ekrana i pratite drugu epizodu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice - All Stars".

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'