AKTUELNO

Izuzetno si napredovao pevački u odnosu na prvu sezonu - rekla je Goca.

Peta sezona "Pinkovih zvezdica - All stars" vratila je na scenu sve takmičare koji su na publiku ostavili najveći utisak. Jedan od učesnika je i Pavle Vasiljević koji je bio miljenik prve sezone "Pinkovih zvezdica" i ostao je upamćen kao "mali Pavle", kako su ga svi tada zvali.

Foto: RTV Pink

"Pučine zov" je numera iz filma "Vajana" sa kojom se Pavle vratio na scenu, a pred svoj ponovni izlazak na binu nije imao tremu. U svojim komentarima žiri se složio da je Pavle izabrao veoma tešku pesmu.

Foto: RTV Pink

Izuzetno si napredovao pevački u odnosu na prvu sezonu. Odlično! Ovo je baš zahtevna pesma za pevanje. Izuzetno je teško ući u ovu pesmu, a skoro i da nema matrice. Mi sada imamo potpuno novog Pavla - rekla je Goca.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sam si želeo ovo da pevaš? Dobro! Ja sam mislila da ti je neko izabrao. Meni je ovo od starta... Nisi je od starta uhvatio. Od starta je bio veliki falš. Ne leži ti ova pesma, to je moj utisak - pričala je Nataša.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ZVEZDICE IZ PRETHODNIH SEZONA pružile podršku drugarima u 'PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS': Oni mogu da zadaju domaći zadatak mnogim pevačima!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Meni je on ostao u sećanju kao jedno maleno stvorenje, miljenik nacije, koji nas je sve očarao. Imam osećaj da i on sada ima tremu prema svemu tome. Ne mogu da ga poredim, ovo je potpuno drugi takmičar - bio je Milanov komentar.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'