AKTUELNO

Goca, Kija, Nataša, Leontina i Milan se složili da Sergej vlada scenom "Pinkovih zvezdica - All stars".

Od večeras gledaoci televizije Pink ponovo mogu uživati u omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All stars". U petoj sezoni svaka emisija biće tematskog karatkera, a večeras učesnici pevaju pesme iz mjuzikla.

Foto: RTV Pink

Sergej Pajić, jedan je od takmičara u čijem je glasu publika uživala u trećoj sezoni, večeras je pevao numeru "La Bamba", a na sceni se pojavio sa gitarom u rukama. Nakon nastupa, Sergej je rekao voditeljki Marijani Mićić da je lepo videti je opet i zagrlio je.

Foto: RTV Pink

Ti si potpuno plivao, kao da je ovo tvoj mjuzikl. Oduvek si bi glavni glumac. Oduvek si imao taj šmek. Privlačio si pažnju svojom harizmom, to je ono što svi moraju da vide kada se ti pojaviš. Uvek si u temi - rekla je Leontina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Budi spreman i na kritike, jer hoćemo da te izbrusimo. Ovaj nastup je bio odličan. Ti imaš sposobnost da vladaš scenom - govorila je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: UZBUĐENA JE ŠTO JE DEO 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS': Kija Kockar je NOVI ČLAN ŽIRIJA, a za takmičare ima SJAJNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'