AKTUELNO

Meni se mnogo dopada boja glasa, već kada si počeo sa prvim stihovima, znala sam da si ti - rekla je Goca.

Pred izlazak na binu "Pinkovih zvezdica - All stars", Veljko Čačić rekao je voditeljki Ani Mihajlovski da je u drugoj sezoni, kada ga je publika upoznala, jedva čekao da mu mutira glas i da voli kada ga ljudi smatraju da je stariji.

Foto: RTV Pink

Veljko je istakao i da mu se sviđa promena žirija, a večeras je pevao pesmu iz filma "Vrati se Zone" - "Lele Zone". Na scenu je izašao veoma samouvereno, a njegov nastup upotpunile su i devojčice koje su plesale oko Veljka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni se mnogo dopada boja glasa, već kada si počeo sa prvim stihovima, znala sam da si ti. Mislim da i dalje imaš problem sa nazalnim pevanjem, ali meni to ne smeta. Tvoj glas je lepo oblikovan i vrlo je prijatan. Božanstveno pevaš! - pričala je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Meni se činilo kao da si jedva čekao kad se završi pesma i kada ide muzika da nisi znao šta ćeš da radiš. Ako ne znaš šta da radiš, gledaj u oči, ima ovde lepih devojaka pa malo flertuj sa njima - rekla je Veljku Kija.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: TAKMIČARE KOJI SU OSVOJILI REGION OCENJIVAĆE NOVA PETORKA! Milan Stanković: Sa Kijom i Natašom PINKOVE ZVEZDICE-ALL STARS će biti NAJUZBUDLJIVIJE DO SADA! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Veljko Čačić

'