AKTUELNO

Goca smatra da Tara nema mana.

Peta sezona dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" na scenu vraćaju sve one takmičare koje ste voleli da gledate tokom proteklih godina. Teodora - Tara Stojanović prvi put svoj nastup imala je u drugoj sezoni, a večeras je publici pevala pesmu "Oh Happy Day" iz filma "Sisters Act".

Foto: RTV Pink

Teodora se na sceni pojavila sa horom, koji je bio deo njenog nastupa, a članovi žirija već u prvim minutima podigli su svoje stolice. "Top" - bio je kratak komentar Milana Stankovića tokom njenog nastupa, dok je Nataša Bekvalac bila na ivici suza.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam uživala u ovom parčetu mjuzikla. Sve je bilo divno. Ova pesma je baš specifična - govorila je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Tara je meni jedna od najdražih. Bilo je sve super. Ono što je meni nedostajalo, to je malo volumena u glasu. Ovo je pesma gde moraš malo i da režiš. Da se to malo čuje. To je jedina, ako je to uopšte, mana. Ti si odličan đak - rekla je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Ja tebe pamtim, jer si pevala sve moje omiljene pesme. Očigledno imamo isti muzički ukus, a mislim i da te čak pratim na Instagramu. Ne znam da li si mogla više da daš od ovoga, ti si mi miljenica, tako da nemam zamerke - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'